I tilfelle dommedag : enkel beredskap for vanlige folk

Av Egil Aslak Aursand Hagerup

«Hva gjør du hvis strøm, vann, tele- og internett blir borte i 72 timer?»

For omtrent et år siden, fikk alle husstander i Norge en brosjyre i posten: «Du er en del av Norges beredskap : råd om egenberedskap»
Den brosjyren havnet i postkassa til forfatteren av denne boken også. Han hadde vært ute en vinternatt før, i barndommen, under nyttårsorkanen i 1992. Da opplevde han hvor viktig det var å ha det nødvendigste og litt til når strøm og vann var borte over lang tid.
Nå, når han selv hadde familie og barn, fikk denne beredskapsbrosjyren ham til å tenke over hvor forberedt de var på en eventuell krise. Ikke i det hele tatt, kom han frem til, og begynte å arbeide med punktene i beredskapsbrosjyren.
Det har ført til denne boken, som på en lettfattelig og morsom måte hjelper deg til å være bedre forberedt på katastrofer av forskjellig slag.

Egil Aslak Aursand Hagerup har skrevet flere «hverdagsguider» eller håndbøker for folk flest: «Talerens lille sleipe : overlevelsesguide for festtaleren og toastmasteren», «Norges uskrevne lover», og han har vært medforfatter på boka «Norske standarder»

Anbefalt av Sigrid Viken