AVLYST: Selvutvikling – en høyere dyd enn selvoppofring – onsdag 13. mars kl 18:00

I det forrige århundret vant feminister det viktige slaget om stemmerett i Norge og Europa forøvrig. Men retten til å fylle ut en stemmeseddel betydde ikke at alle hindre på kvinners vei mot en fullverdig sosial og medborgerlig status hadde falt. Høyere utdanning og selvutvikling sto på agendaen. I det moderne flerkulturelle og flerreligiøse Norge er dette arbeidet blitt aktualisert. For det er ikke nok å gi minoriteters kvinner en stemmeseddel og en penn. Man må snakke om den nye dyden og plikten: Selvutvikling.

Sara Azmeh Rasmussen (f. 1973), syrisk-norsk forfattar, samfunnsdebattant og foredragsholdar besøker Hammerfest bibliotek onsdag 13. mars kl. 18.00
Sara Azmeh Rasmussen har utgitt den sjølvbiografiske boka “Skyggeferden” i 2012. Ho fekk Fritt Ords pris 2012 for “sitt modige og kompromissløse engasjement for individets ukrenkelighet, for ytringsfrihet og religionskritikk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sara Azmeh Rasmussen
Foto: privat

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *