Klovnen Knut kommer til biblioteket – 30. september kl 1800

 Hei alle barn og foreldre.

Klovnen Knut  kommer til biblioteket onsdag 30. september kl. 18. I denne forestillingen inviterer Klovnen Knut sin beste firbente venn til et usøkt måltid. Faktisk verdens beste middag. Det er mye som skal forberedes: Bordet skal pyntes og bestikk settes frem, før maten omsider lages og Rufus Roff gjør sin entre’. Mye å huske på og ikke alltid like lett å holde tunga i rett munn for en rødneset vert som sliter med uregjerlige blomster, vaser med vaser og bestikk – og ellers surrer med det meste

Forestillingen passer for alle barn.

Forestillingen varer i 45 minutter og det er gratis for alle.

klovnen_knut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *