Invitasjon til alle barn i Hammerfest!

Hammerfest bibliotek vil med dette invitere alle barn i Hammerfest til å bli med på vår Knerten-markering! Gå ut i naturen og finn din egen Knerten, eller du kan spikke en! Leveres biblioteket innen 14. oktober 2009. Det vil bli trukket ut premier blant de som har levert sin Knerten! Alle sammen vil stilles ut i biblioteket fortløpende.

Fredag 16. oktober 2009 kl. 13.00 inviteres alle barn i Hammerfest til prisutdeling og opplesing i biblioteket fra Knerten av Anne-Cath. Vestly (i stedet for eventyrstund)! Gi beskjed til oss innen 14. oktober ved å sende e-post til barne- og ungdomsbibliotekaren, Elin Bekkebråten Sjølie: elin.sjolie@hammerfest.kommune.no

Arrangementet skjer i forbindelse med premiere på den nye Knerten-filmen 16. oktober.

Vennlig hilsen oss på Hammerfest bibliotek!

 

Biblioteksjef Randi Gustavsen har funnet sin egen Knerten.
Biblioteksjef Randi Gustavsen har funnet sin egen Knerten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *