Samtaler 2018 – Kveldens tema: Folkeskikk på sosiale medier – mandag 29. januar kl. 18.00

I panelet: Marita Sletten, Sigve Løkke Kiil og Arne Reginiussen

Samtaler 2018 – lokale synspunkt på universelle spørsmål

Inspirert av nyhetsbildet i året som gikk, har vi invitert et knippe personer til biblioteket for å snakke sammen om hvordan nasjonale og globale begivenheter gjenspeiler seg i lokalsamfunnet vårt. Gjennom gjestenes spørsmål, påstander, synspunkter og innspill på tre ulike temaer ønsker vi å si noe om hvordan det er i Hammerfest her og nå. Og kanskje også der igjennom spå noe om hvordan vi vil få det i fremtiden?

 

 

Konseptet har vi kalt Samtaler 2018 og vil denne sesongen se slik ut:
Mandag 29. januar kl. 18.00 – Folkeskikk på sosiale medier
Mandag 12. mars kl. 18.00 – Den politiske kroppen
Mandag 9. april kl. 18.00 – Hvit krenka mann

Første samtalepanel ut består av Arne Reginiussen, ansvarlig redaktør i Finnmark Dagblad, Marita Sletten, utekontakt i Hammerfest og Sigve Løkke Kiil, elev på Hammerfest videregående skole. Temaet de skal ta for seg har vi gitt overskriften «Folkeskikk på sosiale medier». Vi lurer på hvordan oppfører vi oss på de ulike sosiale mediene og hva godt som kommer det ut av dem?
Stikkord her er alt fra presidenten i USAs aktive Twitterkonto, krenkelse, juridiske konsekvenser, demokratibygging, kunnskapsheving og kulturelle og sosiale verdier.

Mandag 12. mars stiller vi spørsmålet hvem bestemmer over kroppen vår?

Det er viktig å understreke av deltakerne vi har invitert ikke stiller som eksperter, vi har ikke hatt som mål å sette sammen et ekspertpanel. Men finne frem til personer som på hver sin måte representerer tanker og meninger basert på egen overbevisning, samt erfaring fra yrke og utdanning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *