Snurr film! Et filmtilbud til de mindre barna

Barnefilmklubben har i lang tid kjørt film på biblioteket. Nå har de flytta over til AKS og kommer til å rette seg mot større barn enn tidligere. Det kommer til å bli kjempebra for de store barna – og vi håper mange stiller opp på filmvisningene til barnefilmklubben!
Hammerfest bibliotek kommer til å fortsette å vise film for mindre barn. Første film vises førstkommende lørdag, 10. februar kl. 12.00

De andre lørdagene som er satt av til film er: 24. februar, 10. mars og 14. april

Hammerfest bibliotek har rettigheter til å vise film, men vi får ikke lov til å røpe tittelen! Så da blir det noen hint før hver visning. Første film ut er den tredje filmen om en rød racerbil som er raskere enn lynet!

Filmen er tillatt for alle og vi viser den på lesesalen kl. 12.00

Vrom-vrom! Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *