Torsdag 8. mars på biblioteket

Plakat for 8. mar arrangement på biblioteket

Gratulerer med dagen!

Kvinnedagen 8. mars på Hammerfest bibliotek

kl. 18.00

Hammerfest bibliotek arrangerer i samarbeid med Kvinnenettverket KLU og aktivitetsgruppa i Røde Kors i Hammerfest en 8. mars-feiring på biblioteket. Markeringen starter med 8. mars-kafé hvor det serveres kake og kaffe m.m. Videre vil det leses fra foredraget «De fem hersketeknikkene – om ufarliggjøring av undertrykkernes våpen» fra boka «Kvinner i alle land – håndbok i frigjøring» av sosialpsykolog og politiker Berit Ås.

Etterpå vil et panel bestående av Marianne Sivertsen Næss, Anita Olsen, Eilert Sundt og Tarjei Jensen Beck snakke om sine erfaringer med hersketeknikker og hvordan være gode rollemodeller for hvordan barn og ungdom skal oppføre seg mot hverandre.

Litt info ang. arrangementet i ettermiddag:

Maria kan dessverre ikke komme i dag pga. sykdom i nær familie. Hun er lei seg for at hun ikke kan være sammen med oss, men hun hilser og ønsker oss ei fantastisk feriering. Som hun sier: «For alle kvinner i alle byer, kommuner, fylker og land»! Vi har funnet to svært gode «stand-in-ere», så programmet ruller og går som planlagt.

Til dere som lurer på om det går an å få med seg både feiringen på biblioteket og Halvdan på AKS. Ja, det gjør det. De som må gå før vi evt. er helt ferdige med panelsamtalen, de gjør det. Vi setter ikke slutttidspunkt, men hvis det drar ut, og lysene blinker, så er det et hint 😀

Høytlesingen starter ca. 18.15

Vi sees!

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *