Tirsdagstimen 10. april – Nye Hammerfest sykehus

plakaten for tirsdagstimen 10. april 2018 - Nye Hammerfest sykehus

Tirsdagstimen 10. april 2018
kl. 13:00 – 14:00
i kafeområdet på biblioteket

Nye Hammerfest sykehus
v/prosjektsjef
Lill-Gunn Kivijervi

Hammerfest sykehus er lokalsykehus for befolkningen i Vest-Finnmark. Sykehuset tilbyr akuttmedisin, kirurgi, ortopedi, indremedisin, gynekologi/føde, øre-nese-hals, øye, barnemedisin og barnehabilitering. Hammerfest sykehus er godt fungerende sykehus som er godt vedlikeholdt, men mange av de tekniske anleggene er gamle og bør skiftes ut i løpet av en femårsperiode.
I februar 2018 ble det besluttet at Finnmarkssykehuset skal fortsette planleggingen av nytt sykehus på Rosmolla i Hammerfest. Prosjektansvarlig Lill-Gunn Kivijervi vil presentere det valgte konseptet og fortelle om arbeidet som har vært, og veien videre med prosjekt nye Hammerfest sykehus.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *