Tirsdagstimen 29. mai – Geografisk narsissisme og urban arroganse

Tirsdagstimen 29. mai
kl. 13:00 – 14:00
i kaféområdet

”Geografisk narsissisme og urban arroganse : helsearbeid i rurale strøk, nesten aldri på kart
ved psykologspesialist Malin Fors

Hvordan tilpasse helsemessige problemstillinger til rurale strøk? I Tirsdagstimen 29. mai gir Malin Fors oss en filosofisk refleksjon om urban kolonialisme, helsearbeiderturisme, vær, vind, stengte veier, anonymitet og multer.

Har vi noen spesielle utfordringer nordpå?

Kort bio:
Malin Fors er psykologspesialist i klinisk psykologi med psykoterapi ved Voksenpsykiatrisk poliklinikk Hammerfest. I 2016 vant hun den Amerikanske Psykologforeningens forfatterpris «Tabin Book Proposal Award» med boken ”A Grammar of Power in Psychotherapy». Boken, som er en del av hennes dr philos-prosjekt ved Oslo Universitet. Boken har akkurat hatt release og den blir også undervisningsfilm. Fors har undervist professjonsstudenter i psykologi som fast gjesteforeleser ved Göteborgs universitet i Sverige i mer enn 10 år og som lektor ved UiT Norges arktiske universitet, underviser hun medisinstudenter innen Finnmarksmodellen, i kulturforståelse.

Dette innlegget ble publisert i arrangementer. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *