Sommerles er igang!

Årets kuleste lesekampanje er igang og alle barn fra 1.-7. trinn kan bli med på sommerles.no – en digital lesekampanje som har som mål å øke leseaktiviteten i sommermånedene.

sommerles.no kan barna registrere bøkene de har lest, lydbøker de har hørt og bøker noen andre har lest høyt for de. Når man registrerer bøker samler man XP, og etter hvert får man nok XP til å nå et nytt level. På level 10, 20 og 30 får man en premie, den kan hentes på biblioteket. Sommerles.no er for alle, superlesere, gode lesere, middels gode lesere, de som trenger litt hjelp og de som lærer seg å lese.

sommerles.no kan man også lese den eksklusive sommerlesfortellingen skrevet av Mari Moen Holsve, løse oppgaver, få lesetips og følge med på hva vennene leser. Man kan delta på lesekampanjen manuelt også. På altom.sommerles.no kan foresatte lese mer om kampanjen og finne svar på ofte stilte spørsmål.

Vi håper mange barn har lyst til å bli med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *