Sommerles er over for i år

Sommerles er over for i år – og for en sommer det har vært! Både nasjonalt og lokalt har rekorder fra tidligere år blitt slått. Det har vært med over 130.000 barn i sommerles i hele Norge – det er hvert 3. barn! Her i Hammerfest har vi hatt hele 50% oppslutning, altså annenhvert barn mellom 1.-7. trinn har deltatt på sommerens lesekampanje! Tilsammen har sommerlesere i Hammerfest lest 558 313 sider – og 4 651 bøker!

Vi avsluttet årets sommerleskampanje med besøk av Mari Moen Holsve – forfatteren av sommerlesfortellingen. Vi har også trukket premier blant alle sommerlesdeltakere. Vinnerne er kontaktet og kan hente premier på biblioteket. Gratulerer! Og gratulerer til alle sommerlesere for en fantastisk innsats. Vi er så glade for å se alt dere har lest – og vi er stolte av dere. Dere er alle vinnere!

Nå er det for sent å registrere bøker, men du kan fortsatt logge deg på og se hva du har lest. Og – du kan hente premie frem til 14. september.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *